Nieuws

JURJEN KERS

"Doen wat ik het liefste doe, mensen vermaken"

Jurjen Kers

NIEUWS

De nieuwe Single "Als dromen echt bestaan"

is uit!

19-10-2016

Woensdag 19 Oktober 2016 is de nieuwe single van Jurjen Kers door heel Nederland gelanceerd! Als dromen echt bestaan is een cover op het nummer "A minute of your time" van Tom Jones die het nummer in 1966 heeft uitgebracht. De tekst van Jurjen's versie is geschreven door Femke Reuvers en de productie is gemaakt door Frank Verkooyen. Het nummer komt uit via het label van De Nationale Artiestenparade Breda.

 

Meer info op de Muziek pagina!

2e editie Jurjen Kers & Friends

03-06-2016

Zaterdag 27 Augustus is het zover! Na het succes van de vorige feestavond alweer de 2e editie van de gezellige feestavond van Jurjen Kers & Friends in Muziekcafe Buddies te Maarssen. Met gastoptredens van Rob Zorn, Ronnie van Bemmel, Ray Benjamin en Marco Mark.

De deuren zijn open vanaf 21:00u Let op: VOL=VOL!

 

Kaarten te koop via kaartverkoop@jurjenkers.com

 

p.s. Kaarten kunnen worden gereserveerd en worden gratis thuis gebracht.

Artiestenweekend Susteren

20-04-2016

Artiestenplein presenteert “Artiestenplein On tour XXL” een vol artiesten weekend met twee feestavonden.

 

Aankomst is vrijdagmiddag om 14:00 uur. Er worden 2 artiestenavonden georganiseerd met een keur aan artiesten o.a: Ray Benjamin, Lorenzo, Tinus Hoekstra, Wesly Bronkhorst, Danny Froger, John west, Jeffrey stappers, Frank van Etten, Jurjen Kers, Pierre Schneider en vele anderen.

 

Er worden zeer luxe bungalows voor 4,6 of zelfs 12 personen aangeboden.

 

Verdere info en boeken via Artiestenplein.nl Klik hier.

Jurjen Kers & Friends

23-03-2016

Zaterdag 21 Mei is het zover! Weer een gezellige feestavond van Jurjen Kers & Friends in Muziekcafe Buddies te Maarssen. Met gastoptredens van Frank Verkooyen, Michael Oomen, Frank van Etten en Dennie van grootheest.

De deuren zijn open vanaf 21:00u Let op: VOL=VOL!

 

Kaarten te koop via Artiestenplein.nl klik hier.

Artiestenreis naar Mallorca

22-03-2016

We gaan weer met een gezellige groep artiesten naar Mallorca om er weer een onvergetelijke reis van te maken met de gasten. Van 28 September tot 5 Oktober zijn wij met Corendon in Mallorca voor het verzorgen van 3 feestavonden. Artiesten zijn Jurjen Kers, Michael Oomen, Rocky Pauw, Jolanda en Jan van Woudenberg.

 

Boeken via www.corendonartiestenreizen.nl.

Vanaf nu te boeken via Artiestenplein.nl

25-02-2016

Jurjen is vanaf nu ook te boeken via Artiestenplein.nl.

Kijk op www.artiestenplein.nl voor meer informatie.

NIEUWE SINGLE

11-12-2015

De nieuwe single "Zonder jou" is een feit! Vanaf vandaag wordt hij gelanceerd en wordt hij gedistribueerd naar alle radiostations en horeca systemen. Tevens is het nummer vanaf vandaag te downloaden via de bekende downloadportals. De cover van het songfestival nummer 'Apres Toi" van Vicky leandros is een lekker walsje die hopelijk goed in de smaak valt bij het publiek.

 

Download hem nu!

Jurjenkers.com 2016 @ All Rights Reserved